Hvornår Er Man For Syg Til At Gå På Arbejde?

Billede: Pixabay, OpenClipart-Vectors

Mange medarbejdere, inklusiv mig selv, tager desværre på arbejde, også selvom man nok skulle være blevet hjemme i sengen, men hvornår er man egentlig for syg til at arbejde?

Umiddelbart bør alle blive hjemme, hvis der er en risiko for at smitte andre mennesker, der er i nærheden af en. Den store ulempe er dog, at ofte smitter man allerede, inden du selv er sengeliggende, men ikke desto mindre så bør du blive hjemme, hvis kroppen og hovedet ikke længere kan følge med eller være i samme tempo som normalt.

Og hvad mener jeg så med det?

Jo, hvis du nu har et hårdt fysisk arbejde eller skal arbejde meget koncentreret, så vil kroppen og hovedet ikke kunne klare en hel arbejdsdag, fordi den simpelthen går kold. Når ens krop er syg, er den på overarbejde, fordi ens immunforsvar forsøger at forsvare sig mod en virus. Presser du derfor din krop til arbejde, træning eller intensiv koncentration, så er der pludselig endnu flere steder, hvor kroppen skal arbejde på sit yderste. Der kommer en form for mangel på ressourcer.

Presser du kroppen, når den siger stop og har brug for hvile, kan du faktisk risikere, at sygdommen bliver i kroppen med længere end normalt. Din krop har simpelthen ikke fået nok ro og lov til at bearbejde virussen.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til artiklen. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: halskæde til mænd. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.

Relaterede nyheder