3 Gode Teambuilding-øvelser

Billede: rawpixel.com

Sædvanligvis er det rigtig sundt for arbejdsmiljøet at lave teambuilding-øvelser i ny og næ. Det kan tilmed være en god måde at få integreret nye folk på sit team. I denne artikel kommer vi med lidt inspiration i form af 3 forslag til teambuilding-øvelser.

Hvis du mangler lidt inspiration til teambuilding-øvelser, så er du landet det helt rette sted. Herunder får du 3 forslag til teambuilding-øvelser, der kan bringe dit team tættere sammen og gøre dig klogere på, hvilke roller dine forskellige ansatte påtager sig.

1) Vend kajaken 

Til denne øvelse skal du bruge 1 krus med vand og en snor pr. deltager. Alle skal have fødderne bundet sammen i løbet øvelsen.

Samtlige deltagere skal stå med næsen i samme retning. Giv samtlige deltagere et krus i hånden. Kruset skal være fyldt med vand til randen.

Bed samtlige deltagere om at dreje sig 180 grader uden at spilde vand. Det gælder naturligvis om at samarbejde og i fællesskab spilde så lidt vand som muligt. Du kan med fordel lave mere end et team og lade kollegerne konkurrere mod hinanden holdvis.

2) Kluddermikkel

Denne øvelse er ekstremt simpel og kræver ingen materialer. Alle øvelsens deltagere skal stå i en rundkreds med næsen mod midten til at starte med.

Næste step er, at samtlige deltage skal bevæge sig mod midten med strækkede arme. Når folk når midten, skal de tage fat i to tilfældige hænder. Når alle har fået fat i et sæt hænder, skal samtlige deltage gå et skridt tilbage og efterfølgende prøve at vikle sig ud uden at slippe. Målet med øvelsen er til sidst at stå i en fin rundkreds med hinanden i hænderne, uden nogen har sluppet undervejs.

3) Horisontal fodbold

Til denne øvelse skal du blot bruge en oppustet ballon. Øvelsen går ud på, at alle deltagere ligger på ryggen på en lang række, altså side om side. Ballonen skal vandre fra den ene ende til den anden. Udfordringen består i, at ballonen skal transporteres med fødderne.

God fornøjelse med din teambuilding-indsats

Vi håber, at ovenstående bud på teamøvelser var noget af det, du søgte. Vi har forsøgt at finde en række øvelser, som kunne laves uden for mange rekvisitter. Hvis ingen af ovenstående var, hvad du søgte, kan vi berolige med, at der findes mange flere end disse, så i givet fald må du bare videre med din søgen.

Relaterede nyheder