Hvad Er Facebook Business Manager? Få Svaret Her

Billede: Pixabay

På Facebook er der over 60 millioner aktive forretningssider, hvor de kan nå over to milliarder mennesker med reklamer og annoncer. Derfor er det blevet et utroligt magtfuldt indenfor marketing, hvor de også ejer rettighederne til det populære medie Instagram.

Hvad er Facebook Business Manager? Facebook Business Manager er et værktøj, hvor man kan samle sine marketing-aktiviteter. Det kan kombineres med Instagram, og de forskellige kontoer, annoncer, sider og rettigheder kan deles med, hvem der skal administrere hvad.

Facebook Business Manager

Facebook Business Manager er som sagt et marketingværktøj, der er lavet for, at give en et overblik over de aktiviteter ens virksomhed har på de sociale medier. Det kan hjælpe dig med at få et overblik over dine underretninger og aktiviteter, som betyder mest for din virksomhed.

I indstillingerne kan du tilføje de personer til de aktiver, som de skal arbejde på. Du kan samle statistikker og målgrupper, som der skal laves annoncer og sideopslag til, og det kan derfor være et værdifuldt redskab til, når du skal forbedre dine SoMe-aktiviteter til din virksomhed.

Step by step

Det er ganske simpelt at oprette sig, da Facebook altid prøver at få så mange brugere som muligt. Versionen er blevet mere brugervenlig over tiden, og med ganske få kliks kan du have din egen profil.

  1. Opret en bruger på business.facebook.com
  2. Tilføj din eventuelle forretningsside
  3. Tilføj din annonce account, hvis du allerede bruger facebook ads
  4. Tilføj de personer som skal hjælpe med at administrere profilen
  5. Connect med dine forretningspartnere eller reklamebureau
  6. Tilføj eventuel Instagram konto

Så skulle det hele gerne køre som smurt, men er det nødvendigt at oprette sådan en konto? Både ja og nej. Det kræver tid og ressourcer ligesom alt andet, men det kan give dig ekstra værdi, da det efterfølgende hjælper dig med at målrette dine annoncer til din målgruppe.

Så hvis du vil prøve at samle dine SoMe-aktiviteter et sted, så det bliver lettere at administrere Facebook og Instragram internt i virksomheden, kan du prøve at se, om Facebook Business Manager er noget for jer.

Kilde: https://www.brandwatch.com/blo... 

Relaterede nyheder