Hvad Motiverer Medarbejdere?

Billede: Pixabay, vait_mcright

Hvad der lige præcis motiverer medarbejdere på en arbejdsplads er meget svært at konkludere, da det kan være mange ting og meget individuelt hos den enkelte medarbejder. Eksempler her kan være at der er nogle, der bliver motiveret af sociale arrangementer, samarbejde, individuelle opgaver, få ansvar, være leder for en gruppe osv. Der er et utal af eksempler på motivation, men hvis du, som arbejdsgiver eller andet, gerne vil finde ud af, hvad der lige præcis motiverer dine medarbejdere, ville jeg enten lave et spørgeskema, de skal svare på eller simpelthen lave et stort møde, hvor alle kan komme med svar, problemstillinger osv.

Det gode ved et spørgeskema er, at man måske kan gemme svarene fra medarbejderne og man kan sidde og læse dem i ro og mag. Til gengæld tager det enormt langt tid at læse alle igennem og for derefter at skulle lave tiltagene, eller måske endda spørge enkelte medarbejdere for at få nogle mere uddybende svar.

Det gode ved et møde, hvor alle er samlet, er at man får svar med det samme, skrive noterne fra mødet ned og måske allerede i dagene efter få taget fat i nogle af de tiltag, der kom på bordet. Ulemperne her er dog, at nogle medarbejdere måske ikke får sagt noget, alle har her mulighed for at deltage eller der måske er visse ting, der bliver sagt, som måske ikke når at blive skrevet ned.

Mulighederne for motivation er mange og jeg anbefaler, at man vælger det tiltag, som passer ens virksomhed bedst, så alle kan blive glade og tilfredse.

Perlen Odense har ydet økonomisk støtte til dette indhold, du lige læste. Der kan du bestille et sortiment fra LULU Copenhagen. Tak fordi du læste dette indlæg.

Relaterede nyheder