Karriereråd Fra 10 Ultra Succesfulde Mennesker

Billede: Jumpstory.dk

Sidder du og er godt i gang med endnu en lang og hård arbejdsdag? Har du brug for et solidt indskud motivation og gejst? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har nemlig samlet 10 gode råd fra en række kendte personer. Fælles for dem alle er, at de alle har opnået ultra stor succes inden for deres respektive felter.

“Følg din passion. Jeg fortæller altid universitetsstuderende, at de skal tage de jobs, de ville tage, hvis de var umådeligt rige. Du kommer til at være god til det”

-Warren Buffett

“At vende burgere er ikke under din værdighed. Dine bedsteforældre havde et andet ord for at vende burgere: Muligheder”

-Bill Gates

“Den eneste måde du kan gøre et fantastisk stykke arbejde er at lave det, du elsker. Hvis du ikke har fundet det endnu, skal du blive ved med at lede. Lad dig ikke nøjes! Som med alt andet, hvor dit hjerte er involveret, så ved du, hvornår du har fundet det helt rigtige. Og ligesom med ethvert godt forhold, så bliver det kun bedre med årene. Fortsæt med at lede indtil du finder det rigtige. Du skal ikke nøjes”

-Steve Jobs

“Gør, hvad du er nødt til at gøre, indtil du kan gøre, hvad du har lyst gøre”

-Oprah

“Hold dig væk fra folk, der prøver at nedgøre dine ambitioner. Små mennesker gør det altid, imens store mennesker får dig til at føle, at du også kan blive stor”

-Mark Twain

Du skal ikke tage et job, fordi din mor vil have dig til det. Du skal ikke være et offer. Tag dine egne beslutninger.

-Jack Welch, Direktør for General Electric

“Ha’ en drøm. Ha’ en passion. Du skal vide at man ikke får succes over natten. Det kommer af masser af hårdt arbejde, dedikation og ofre”

-Christiane Amanpour, Journalist for CNN

“Der er ingen genveje til succes. Succes er et resultat af forberedelse, hårdt arbejde og at lære fra sine fejl.

-Colin Powell

“Du skal altid behandle andre folk godt. Lad være med at nedgøre folk for at nå dine mål i din karriere”

-Rachel Zoe, Anerkendt og berømt stylist i Hollywood

“Det bedste du kan gøre er konstant at stille spørgsmål, specielt når du prøver noget nyt. Stil spørgsmål, der betyder noget. Lyt.

-Anne Sweeney

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring.

Relaterede nyheder