Mamba Mentality - Skab En Bedre Version Af Dig Selv

Billede: Pixabay

Hos ReWork kigger vi altid efter veje, hvor man kan skabe en bedre version af sig selv. Det er ofte med henblik på erhvervslivet og om, hvordan man kan øge sin arbejdsglæde. Vil du have have en mentalitet, hvor du konstant prøver at blive bedre? Så læs her om Mamba Mentality

Vi har læst bogen af Kobe Bryant, Mamba Mentality - How I Play. Mamba Mentality er opfundet af en nu pensioneret basketspiller, legende og sportsikon, Kobe Bryant.

Hvem er Kobe Bryant? Kobe Bryant er en tidligere professionel basketballspiller, som spillede i 20 sæsoner for NBA-klubben Los Angeles Lakers. Han vandt mesterskabet hele 5 gange, blev den mest værdifulde spiller to gange i finalerne og en gang for hele den regulære sæson.

The Black Mamba

Kobe Bryant blev født i 1978 og er i skrivende stund 40 år. Han er stadig meget aktiv uden for basketbanen, hvor han for nyligt også vandt en Oscar. Han har også nyligt udgivet en bog, som hedder: Mamba Mentality.

Ordet mamba kommer fra en af Kobe Bryant’s mange kaldenavne, hvor han tit blev refereret til som The Black Mamba.

Hvad er Mamba Mentality?

Mamba Mentality er et udtryk, som er opfundet af basketball-stjernen Kobe Bryant. Det betyder i bund og grund, at du skal være den bedste version af dig selv som muligt. Der er lavet en bog med samme navn, som især dykker ned i detaljen i spillet basketball, træning og tankerne bag om, hvordan Kobe har opnået den succes, som han har.

Inspireret af Michael Jordan

Kobe havde en helt fantastisk karriere, hvor han spillede hele sin professionelle karriere for LA Lakers. Da han kom ind i ligaen, fik han en masse kritik, og virkede som en meget umoden spiller. Ligesom mange andre, især basketball-spillere, er Kobe Bryant inspireret af den bedste spiller nogensinde, Michael Jordan.

Kobe Bryant var ikke noget fysisk-vidunder i forhold til de modstandere han stod over for i mere end 20 år. Derfor har vi især kigget på, hvordan han skabte sine fordele overfor sine konkurrenter.

Stod op hver dag kl. 04:30

Det har været hårdt at opnå den succes. Kobe fortæller om, hvordan han hver dag stod inden kl. 05, så han kunne nå at have 3-4 træningspas hver dag, hvor dem han spillede mod kun nåede 2-3. På den måde skabte han en fordel ved, at han nåede et helt træningspas mere, end dem som ellers også måtte anses for at træne størstedelen af deres hverdag.

Anmeldelse af Mamba Mentality

Kobe kom op med navnet Mamba Mentality en dag, hvor han var ved at skrive noget på Twitter. Bogen er mangelfuld på mange måder, da den ikke rigtig går i dybden med hverken Kobe’s eget liv eller hvordan han træner.

Teksterne i bogen er meget kortfattet, men omgivet af fantastiske billeder og små kolonner, som virkelig kan virke inspirerende, hvis man kan sætte sig ind i, hvordan hele Kobe Bryant’s liv har været, blot i kortfattet tekst.

Selvom du ikke er den store fan af basketball, vil vi alligevel sende en anbefaling afsted til bogen Mamba Mentality, da den kan virke inspirerende på mange måder, og det kan være en god vej til at begynde en ny livsstil.

Mangler du inspiration til at få en bedre træningsmoral, og vil se, hvordan en af de største sportsstjerne nogensinde kom gennem sin karriere? Så giv Mamba Mentality et skud. Hvis du vil have en lidt dybere bog, kan vi anbefale bogen af træneren til både Michael Jordan og Kobe Bryant, nemlig Phil Jackson.

11 Rings

Phil Jackson går også under navnet Zen Master, og har skrevet en noget længere bog, hvor han i sit lange liv, har lidt mere på hjeretet at fortælle end Kobe. Han var blandt andet stor tilænger af at træne sit sind med meditation. Læs blandt andet om det her: Træn dit sind med meditation

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Formula Swiss, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Formula Swiss hjælper deres kunder med en sundere livsstil gennem helseprodukter og kosttilskud. Her kan du blandt andet finde lovligt cannabisolie i deres sortiment.

Relaterede nyheder