Ryk Kontoret Ud Af De Store Byer Og Spar Penge

Billede: rawpixel.com

Selv for virksomheder kan det være en dyr affære det der med plads. Det er derfor meget vigtigt, at man som virksomhedsejer altid er opmærksomhed på de omkostninger, der følger med det sted, hvor man har valgt at placere sin virksomheds kontorer.

Der er selvfølgelig også en del omkostninger i at flytte, så det er dermed ikke alle tidspunkter og alle differencer i leje eller ydelse på lån, som er profitable at forfølge. Men de fleste virksomheder, der har til huse i de større danske byer og måske alligevel står over for en flytning, kan med fordel overveje at rykke ud af storbyen.

Prisen falder, så snart du er uden for byskiltet

Dette er ret interessant, fordi det så samtidig betyder, at man som oftest ikke skal særlig langt uden for byskiltet, før der begynder at ske et væsentligt fald i ejendomspriserne. En ejendomsmægler med et godt områdekendskab vil helt sikkert kunne vejlede dig i forhold til de relevante oplysninger.

En virksomhed i eksempelvis Esbjerg vil kunne spare penge på at tage rykket til en af de mange mindre byer, der findes i Esbjergs opland. I oplandet finder man blandt andet Bramming, der er mindre end en halv times transport væk - både i bil og i den kollektive trafik.

Bramming er nemlig ikke blot en lille landsby, men har meget det samme som Esbjerg, omend i en mindre skala, men vigtigst af alt så er der solide forbindelser med offentlig transport.

Bramming er derfor et godt eksempel på en dansk by, som både indeholder den rette mængde mennesker, offentlig transport og selvfølgelig også en god gæstfrihed i forhold til nye virksomheder. Der findes ikke bare én men flere “Bramminger” nær samtlige større danske byer, og det er disse, du kan overveje at ikke flytte din virksomhed til mindst villigheden til nye virksomheder.

Der er også omkostninger ved at flytte

Overvejer man at flytte sin virksomhed ud af en større by, vil man sikkert få dollartegn i øjnene, når man hører om den billige husleje. Men der også en væsentlig udfordring at huske på, når man flytter ud af de større byer, nemlig rekruttering. Det er selvsagt en del nemmere at rekruttere medarbejdere til en arbejdsplads, der ligger 5 minutter væk på cykel, end en, der ligger en halv time væk i bus.

Så du bør måske klarlægge fordelene ved udflytningen til medarbejdere, som du forsøger at trække med - både nye og eksisterende. Fordelene er flere, f.eks. kan der med udflytningen måske blive luft til en lidt højere løn, bedre eller større lokaler og flere kolleger.

De mindre byer byder hjerteligt velkommen

I de mindre byer bliver man meget glad for ankomsten af en ny virksomhed, hvilket jo er en dejlig sidegevinst for dig. Byens erhvervsnetværk, samarbejder og forskellige sammenslutninger vil byde dig velkommen og højst sandsynligt invitere dig med fra start. At du kommer med din virksomhed, kan betyde nyt liv og vækst i byen.

Tak til Danish Skin Care

Denne artikel er udarbejdet med hjælp og støtte fra Danish Skin Care, som har en af Danmarks bedste og lækreste hudplejeserier, der blandt andet kan hjælpe dig, hvis du har problemer med bumser. Danish Skin Care er eksperter inden for hudpleje og kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have om f.eks. bumser, som du ser en fyldig gennemgang af her: https://www.danishskincare.dk/min-hud/bumser-uren-hud/.

Relaterede nyheder